Ik wil me graag aan u voorstellen. Ik ben Erna van den Berk, getrouwd met Hans en moeder van 2 volwassen kinderen en oma van 2 geweldige kleinkinderen. Helaas is onze dochter in 2010 overleden. Ik woon in Veghel, in de woonwijk De Bunders. Voor mijn trouwen werkte ik als secretaresse PZ bij de Shell in Amsterdam, daar leerde ik Hans kennen. Wij trouwden in 1979 en zijn in Eindhoven gaan wonen, daar kwam ik bij Philips Nederland te werken in dezelfde functie als bij de Shell. Ik ben blijven werken tot wijzelf kinderen kregen.

Vanaf 1991 ben ik gastouder, ik heb al vele kinderen mogen begeleiden in hun leven terwijl hun ouders naar hun werk gingen. Ik heb altijd graag met kinderen gewerkt. Vanaf mijn 14e jaar ben ik al werkzaam met kinderen vanuit het zwemonderwijs, dat heb ik doorgezet tot mijn 35e jaar. Basketbal training gegeven, meegeholpen bij paardrijlessen voor gehandicapten, maar ook het helpen op school… Kinderen is mijn lust en mijn leven, het is zo geweldig om hen te mogen begeleiden in het opgroeien. Ieder kind is uniek en krijgt bij mij zeker de ruimte om op zijn eigen manier op te groeien tussen de andere kinderen in de opvang. De activiteiten in de opvang zijn zeer verschillend, we gaan graag naar buiten, bij slecht weer zoeken we graag binnenspeelplaatsen op, maar hoe fijn is het om thuis te zijn, speelgoed voor iedere leeftijd aanwezig. Ook hebben wij een hond in de opvang, Max, een boomer, een echt speelmaatje voor de kinderen. In de schoolvakanties zijn wij een vaste bezoeker van de Aardbeienhof in Gemert. De leeftijd van de kinderen bij mij in de opvang is van 3 maanden tot 13 jaar, maar de ervaring leert dat het contact met verschillende kinderen ook na de opvangtijd blijft. Ik ben in het bezit van een EHBO-diploma en een reanimatie-diploma.

Ik ben werkzaam voor verschillende oppasbureaus zoals Click gastouderopvang en Viaviela (oppas.nl). De kinderen worden opgevangen in een rookvrije woning, er zijn verschillende speelmogelijkheden in directe omgeving. Voor de kinderen in de opvang loop ik naar basisschool Het Heijbosch en speelzaal Timpe Tampe, BSO wordt ook door mij gedaan. Basisschool De Uilenbrink hoort ook bij de mogelijkheden alleen moet uw kind dan tussen de middag overblijven. Ik hoop dat ik een duidelijk beeld heb gegeven van mijzelf en de opvang. Neem gerust contact met mij op als u een plaatsingsmogelijkheid zoekt bij mijn gastouderopvang.